Levitra Kopen Zonder Recept

Velen willen hulpdollars dicht bij huis houden Maar de geografische afstand en het gebrek aan kennis over de rampen die zich hebben voorgedaan, Levitra Kopen kunnen sommigen ervan weerhouden een helpende dollar in die richting uit te rekken.”Ik denk niet dat de cycloon dicht genoeg bij huis was”, zei de 20-jarige Amanda Wetzel.http://www.Kopenapotheek.com “Het wordt niet genegeerd, maar mensen denken dat ze betere dingen kunnen doen.”De hulpverlening neemt af, elke grote ramp gebeurt overal ter wereld. The Associated Press meldde dat terwijl miljoenen mensen wereldwijd reageerden op de Aziatische tsunami in 2004 door miljarden dollars aan hulpinspanningen te verzamelen, Levitra Kopen Ideal de recentere tragedies in dat deel van de wereld minder aandacht lijken te hebben gekregen voor wat betreft donaties.Wetzel was zich niet bewust van de omvang van de ellende in Myanmar en China.

Levitra Kopen Ideal
Levitra Kopen Ideal

Ze hoorde het en controleerde enkele internetsites, maar was zich niet bewust van het grote aantal doden.Levitra Kopen In Belgie De cycloon in Myanmar resulteerde in 130.000 doden en duizenden anderen missen.Slechts 10 dagen later heeft een aardbeving in China meer dan 40.000 mensen gedood en 5 miljoen daklozen achtergelaten.Met zoveel levens verloren, kan het niveau van behoefte te veel zijn om mentaal en emotioneel te verwerken voor mensen die niet direct door het trauma worden getroffen.http://www.Kopenapotheek.com Wetzel is een werkende moeder en zei dat ze de huidige gebeurtenissen niet zo goed kan bijhouden als ze zou willen, maar ze denkt niet dat bewustzijn het probleem is.Voor Wetzel lijkt het erop dat lokale mensen vastzitten door de stijgende benzineprijzen, de staat van de economie en de aanstaande presidentsverkiezingen, Levitra Kopen In Duitsland en zien niet de urgentie om internationale slachtoffers van rampen te helpen.”Ik denk dat mensen gewoon een beetje egoïstisch zijn,” zei Wetzel.Amerikanen voelen nog steeds de gevolgen van de orkaan Katrina.

Levitra Kopen In Duitsland
Levitra Kopen In Duitsland

Lokaal zijn sommige nog steeds aan het herstellen van de historische overstroming die Wichita Falls trof in 2007.’Je moet eerst voor je gezin zorgen,’ zei Mike Wishon. Levitra Kopen In Nederland “Mensen worstelen op hun eigen thuisfront.”Thuis omgaan met dingen is ook een prioriteit voor Lynda Riley, die zei dat tragedies dagelijks plaatsvinden. Ze geeft er de voorkeur aan lokaal te doneren zodat ze weet waar haar geld naartoe gaat.”Ik wil iemands zakken niet in een rij plaatsen,” zei Riley. “De mensen die het geld nodig hebben, snappen het niet,http://www.Kopenapotheek.com  of krijgen slechts twee cent op de dollar.”Chris Emery is ook op zijn hoede voor het geld dat hij doneert en waar het naar toe gaat.”Ik vraag me altijd af hoeveel van het geld ooit op de site terechtkomt,” zei Emery. “Het lijkt erop dat veel landen helemaal geen rampenplan hebben en dan is het te laat.”Natuurlijk is het land dat hulp nodig heeft soms het meest terughoudend om het te accepteren. De junta, Levitra Kopen Bij Apotheek het militaire regime van Myanmar, zou al enige tijd na de cycloon geen hulp meer bieden om het land binnen te komen.”We waren erg teleurgesteld dat de junta geen geld toestond om naar binnen te gaan”, zei DeValse Cox. Ondanks hun zorgen, besloten ze om te doneren wat ze konden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *