Bestel hier voordelig uw Levitra!

Aantal tabletten: 4
€ 35,50
Aantal tabletten: 8
€ 66,50
Levitra 10mg
Aantal tabletten: 2
€ 35,-
Levitra 10mg
Aantal tabletten: 4
€ 45,25
Levitra 10mg
Aantal smelttabletten: 4
€ 67,25
Levitra 10mg
Aantal tabletten: 8
€ 95,25
Levitra 10mg
Aantal tabletten: 12
€ 161,50
Levitra 20mg
Aantal tabletten: 4
€ 66,-
Levitra 20mg
Aantal tabletten: 8
€ 126,50
Levitra 20mg
Aantal tabletten: 12
€ 160,75

Bijwerkingen van Levitra


Welke bijwerkingen kunnen voorkomen?


Levitra kan zorgen voor een aanzienlijke verlaging van de bloeddruk wanneer het in combinatie met andere medicijnen wordt gebruikt. De gebruiker kan duizelig worden en zelfs flauwvallen. De kans op een beroerte of hart aanval kan ook voorkomen. Gebruik Levitra niet in combinatie met andere medicijnen. Mocht je twijfelen of Levitra samen gebuikt kan worden met medicijnen die je eventueel al slikt, raadpleeg dan een arts!

Personen die Nitraat gebaseerde medicijnen gebruiken en mensen die poppers gebruiken mogen geen Levitra gebruiken.

De meest voorkomende bijwerkingen van Levitra bestaan uit een verstopte neus, loop neus, hoofdpijn, maag problemen, duizeligheid en opvliegers. In de meeste gevallen trekken de bijwerkingen na een paar uur vanzelf weg. In zeldzame gevallen kan het gebruik van Levitra, priapisme tot gevolg hebben. Priapisme is een erectie die langer dan 4 uur aanhoud en er hierdoor schade aan de penis kan ontstaan. In het geval van priapisme als bijwerking wordt de gebruiker verzocht medische hulp te zoeken. Een zeldzaam voorkomende bijwerking is gebruikers van Levitra een blauwe waas waargenemen rondom de objecten ze zien en ze daarnaast de kleuren blauw en groen minder goed uit elkaar kunnen houden.

Er zijn gevallen bekend waarbij de gebruikers van Levitra last hadden van minder zicht. Dit zijn zeer zeldzaam en komt bij normaal gebruik van het middel vrijwel niet voor. Wanneer dit voorkomt blijkt dat deze gebruikers al hart problemen hadden of een bestaand probleem met de ogen, hoge cholesterol of diabetes. Gebruikers die plotseling verlies van zicht meemaken moeten onmiddellijk stoppen met het gebruik van Levitra en direct contact opnemen met een arts.

Wanneer je van plan bent om gebruik te gaan maken van Levitra in samenspraak met een dokter, moet de dokter goed op de hoogte zijn van de medische geschiedenis van de toekomstige gebruiker. Vertel je arts dan ook alles.